Besplatna radionica za studente: “Kako napisati životopis i zamolbu”

Pozivamo sve studente, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, na besplatnu radionicu „Kako napisati životopis i zamolbu“ u organizaciji MojPosao – vodećeg portala za zapošljavanje, među 20 najposjećenijih web stranica u zemlji, s više od 800.000 posjetitelja mjesečno. Predavači na radionicama su iskusni zaposlenici MojPosao portala koji održavaju edukacije/radionice za tražitelje posla te revizije životopisa i molbi kandidata kroz individualna savjetovanja.

 

Cilj radionice je studente, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, kroz sudjelovanje u besplatnim radionicama pripremiti za ulazak na tržište rada odnosno, podučiti ih kako poslodavcima što kvalitetnije predstaviti svoje znanje i vještine te kako što brže i jednostavnije doći do (prvog) zaposlenja.

 

Naime, upravo su ovo informacije koje studentima često nedostaju i otežavaju potragu za prvim zaposlenjem, stoga su besplatne radionice prilika da savladaju osnove koje će ih uvesti na tržište rada i postave pitanja koja ih zanimaju o pronalasku (prvog) posla.

 

Naučite i pitajte što vas zanima o temama:

 

  • Kako pravilno napisati životopis, zamolbu i predstaviti se na razgovoru za posao
  • Koja su najtraženija zanimanja sa završenim Fakultetom strojarstva i brodogradnje?
  • Koja je prosječna plaća?
  • Napraviti ćemo reviziju vašeg životopisa i dati prijedloge za poboljšanje

Pošaljite nam svoje životopise do 11.11.2019. godine na mail: korisnici@moj-posao.net  ; naslov e-maila neka bude: vaše ime i prezime – FSB

 

Vidimo se 19.11.2019. godine na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, u što većem broju.